Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Isernia

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Isernia zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Isernia mini-gids

Autoverhuur Isernia
Autohuur Isernia

Isernia is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam als tihører regio Molise gelegen in het zuiden van Italië, grenzend aan de Adriatische Zee in het oosten.Isernia is gelegen in de noordwestelijke hoek van de regio en heeft een centrale ligging in het land, en het is ongeveer 180 km naar de Italiaanse hoofdstadRome naar het noordwesten.Isernia is een oude stad die werd gekoloniseerd door de Romeinen in 263 voor Christus Kr Aesernia genoemd, en vandaag is de bevolking van iets meer dan 20.000 (2008).

Isernia is onderworpen aan aardbevingen en bombardementen tijdens de 2 De Tweede Wereldoorlog, maar nog steeds een groot deel van de oude stad intact, met attracties zoals Fontana Fraterna. Fontana Fraterna is een fontein gebouwd in de jaren na 1200 en bestaat voor een deel van de overblijfselen van Romeinse gebouwen. Iets dat ook moet worden gezien is La Pineta is een grote archeologische site met botten en werktuigen van steen.

Luchthaven van Napels is een internationale luchthaven ligt op ca.. 100 km ten zuiden van Isernia.