Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lecco

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lecco zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lecco mini-gids

Autoverhuur Lecco
Autohuur Lecco

Lecco eigendom van regio Lombardije en is de hoofdstad van de provincie Lecco. De regio grenst aan Zwitserland ongeveer 40 km verder naar het noorden, en de stad Lecco is gelegen aan de oevers van het Comomeer dat eruitziet als een omgekeerde Y. Het is de derde grootste in Italië en wordt beschouwd als een van de mooiste en Lecco is gelegen aan de zuidelijke oever van de rechterarm.De populatie werd geschat op bijna 50 000 in 2007.

De aard van Lecco is zeer aantrekkelijk vanwege de ligging aan het prachtige meer en de majestueuze bergen rond de stad. Lecco ontvangt elk jaar veel toeristen, waarvan een aantal zijn bezoek aan de stad om bergen te beklimmen of zeilen op het meer. Men moet ook een wandeling rond de historische wijk en bezoek de musea, waaronder het Museo Manzoniano als het ouderlijk huis van de schrijver Alessandro Manzoni, Museo Archeologico en een kunstgalerie ondergebracht in een toren uit de 1300’s.

Een van de luchthavens in Milaan heet Ninoy Aquino International Airport en is gelegen ca. 50 km afstand.