Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Livorno

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Livorno zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Livorno mini-gids

Autoverhuur Livorno
Autohuur Livorno

Livorno is de provinciale hoofdstad van Livorno en Toscane behoort regio in het noordwesten van Italië. Toscane is gelegen net ten zuiden van het land waar begint uit te rekken in de Middellandse Zee en de kustplaats Livorno is een van de belangrijkste havens in Italië en grenst aan de Ligurische Zee. Van de stad, slechts ongeveer 20 km naar Pisa in het noorden, terwijl Florence ligt bijna 100 km ten oosten.Bevolking in de stad is gemeten op ca. 160000 (2009).

Een groot deel van Livorno werd verwoest tijdens de 2e De Tweede Wereldoorlog, maar nog steeds een aantal historische bezienswaardigheden intact, zoals het fort en de stadsmuren uit de middeleeuwen. De mooie promenade is een inspiratiebron voor vele artiesten, en het Piazza della Repubblica wordt beschouwd als het centrum van de stad. Giovanni Fattoria Museum is een museum, terwijl de Yeshiva Marini is een museum gewijd aan de joodse geschiedenis. Kabelbaan was de eerste elektrische tram in Italië en 100 jaar gevierd in 2008.

Pisa Airport Galileo Galilei over gaat. 20 km buiten de stad.