Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Maglie

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Maglie zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Maglie mini-gids

Autoverhuur Maglie
Autohuur Maglie

Maglie is gelegen in de provincie Lecce, ongeveer 30 km ten zuiden van de provinciale hoofdstad. De plaats ligt in de zuidelijke regio Apulië, gelegen op de hiel van Italië, het zuiden van Italië, net voordat het land ten westen draait zich naar Sicilië. Adriatische Zee ligt ca. 15 km ten oosten Tyrrenhavskysten ligt ongeveer 30 km ten westen van de stad en de Middellandse-Zeekust is het vinden van zo’n 40 km ten zuiden van Maglie. In 2009 was de bevolking gemeten op bijna 15 000

Maglie is gebouwd rond een toren en groeide in een klein stadje buiten de Middeleeuwen. Vandaag Maglie een rustig stadje met een rijke natuurlijke en aantrekkelijke Middellandse Zee klimaat.   Bezoekers kunnen reizen naar de kust en genieten van het strand leven of de stad wandelt en ervaring van de site geschiedenis. Van oude gebouwen, is het mogelijk om te zien de prachtige kerk van Madonna aandeel Grazie, die werd gebouwd in de jaren 1600 en de kathedraal van de stad dateert uit de 18de eeuw.

Casale Airport heet de Salento Airport ligt ongeveer 80 km ten noorden van Maglie.