Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mantua

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mantua zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mantua mini-gids

Autoverhuur Mantua
Autohuur Mantua

Mantua is de hoofdstad van de provincie Mantua, en in 2009 had een bevolking van bijna 50 000 De provincie behoort tot de regio Lombardije, die is te vinden in het noordelijke deel van Italië, en de stad ligt ongeveer in het midden van het land.Het is ca. 150 km voor zowel het noordwesten en Milaan naar Venetië aan de oostkust.Mantua is gelegen aan de rivier de Mincio en er zijn verschillende meren die de stad omringen.

Mantua is een oude stad die al vóór de Romeinen veroverden het rond het jaar 220 v.Chr Kr, en de oude stad heeft veel van haar historische karakter. In de vroege 1300’s nam Gonzaga kracht en hernieuwde veel van de architectuur van de stad door de eeuwen heen en dat zij waren aanhangers van de kunst en cultuur. Gonzaga paleis wordt beschouwd als een van de grootste en mooiste paleizen in Europa. Het Archeologisch Museum is hier gehuisvest en dat is te zien fresco’s en schilderijen van onder andere, El Greco en Anthony van Dyck.

De luchthaven van Verona is een internationale luchthaven ligt op ca.. 25 km ten noorden van de stad.