Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Verona

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Verona zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Verona mini-gids

Autoverhuur Verona
Autohuur Verona

Verona ligt 110 km ten westen van Venetië door de rivier de Adige.De stad in Noord-Italië heeft een bevolking van 265.000 inwoners (2009).Verona is strategisch gelegen, en de Brennerpas is al lang een hub voor het verkeer tussen Noord-Italië en Centraal-Europa.

Verona heeft vele kunstcollecties, musea en bibliotheek en een cultureel centrum. Verona is beroemd om zijn artistieke ambachten en industrieën meubelmakerij. De stad produceert wijnen Bardolino, Soave en Valcpolicell, en een jaarlijkse vinmesse heeft. Een aantal van Shakespeare’s toneelstukken zijn toegevoegd aan Verona.Best bekend is misschien Romeo en Juliet. Juliet’s graf wordt gezegd dat in een van de kerken van de stad. In de zomer, grote opera’s opgenomen in een Romeins amfitheater, dat is de grootste van het Colosseum. Een van de trekpleisters van de stad zijn   San Zeno Maggiore kerk uit de 1100S.Verona is een UNESCO Wereld Cultureel en natuurlijk erfgoed.

Catulla Aeroporto ligt op 12 kilometer van het centrum van Verona.