Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Monopoli

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Monopoli zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Monopoli mini-gids

Autoverhuur Monopoli
Autohuur Monopoli

Monopoli is een stad in de provincie Bari en heeft een bevolking van bijna 50 000 (2007). De provincie behoort tot de regio Apulië gelegen aan de Italiaanse hiel in het zuiden van het land, en Monopoli grenzend aan de Adriatische Zee in het oosten.Van hieruit worden de goederen die worden uitgevoerd olijfolie en graanmolens. Het is ca. 40 km naar de hoofdstad van de provincie Bari, en het is ongeveer 65 km van Taranto en de Golf van Taranto in het zuiden. Monopoli werd gebouwd in 545 jaar na de vernietiging van de Griekse stad Egnathia.

Centrum van de stad is een historische wijk, dat is goed bewaard gebleven en de oude locaties kan worden gezien waaronder St. Stephen Kasteel uit 1086, die later werd omgezet in een Benedictijner klooster. Monopoli kathedraal dateert uit de 1100S, en het Kasteel van Karel V werd opgericht in 1500 en was een gevangenis uit de vroege jaren 1800 tot 1969. Vandaag herbergt ze een kunstcentrum in aanvulling op verschillende evenementen.

Bari Airport is ook wel verbleekt Airport ligt op ca.. 50 km afstand.