Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Monza

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Monza zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Monza mini-gids

Autoverhuur Monza
Autohuur Monza

Monza is gelegen in de provincie van Milaan in het noordelijke deel van Italië, en de beroemde mode stad Milaan is ongeveer. 20 km ten zuiden van Monza.De stad en de provincie behoort tot de regio Lombardije, waarvan de grenzen met Zwitserland in het noorden, en de Zwitserse grens is ongeveer 40 km ligt van de Monza.Lambro rivier loopt door de stad en is een zijrivier van de rivier de Po is de langste rivier van Italië. De bevolking was iets hoger dan 120.000 in 2009.

Monza is waarschijnlijk het best bekend voor het circuit van Monza werd aangelegd in een van de parken van de stad in 1922. Line genoemd Autodromo Nazionale di Monza, bestemd voor het racen en de Italiaanse Grand Prix die hier elk jaar. Fresco’s en een museum is om de kathedraal te vinden, gesticht in 500, en onder andere dingen, zie je de ijzeren kroon van Lombardije, dat naar verluidt werd gemaakt door een van de nagels van Jezus ‘kruis.

Linate Airport is een van de drie luchthavens van Milaan en ligt op ca.. 20 km ten zuiden van Monza.