Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Nola

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Nola zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Nola mini-gids

Autoverhuur Nola
Autohuur Nola

Nola behoort tot de zuidwestelijke regio Campania in Italië en is gelegen in de provincie Napels, waar de stad Napels is gevestigd. Nola ligt ongeveer 20 km van de westkust en ca. 25 km van Napels, die heeft een positie dicht bij de Tyrrenhavskysten. Aantal inwoners in de stad werd gemeten op meer dan 30 000 in 2004. Nola is waarschijnlijk de oudste stad in de regio en was al een stad ongeveer 560 voor Christus Kr.

Voor historische bezienswaardigheden moeten bezoeken de Basilica di San Tommaso, die werd opgericht op de 200’s AD Kr, zowel vanwege zijn leeftijd en de fresco’s uit de 800’s. Basiliek van de SS. Apostoli zou zijn opgericht al in het jaar 95 AD Kr en later herbouwd in 1190 Iets buiten de stad kan men zien Romeinse ruïnes, waaronder een amfitheater en graven. De actieve vulkaan de Vesuvius is slechts ca. 15 km ten zuiden van Nola, terwijl het over gaat. 20 km naar de bewaarde stad Pompeii.

Luchthaven van Napels ligt op bijna 30 km ten westen van Nola.