Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Novara

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Novara zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Novara mini-gids

Autoverhuur Novara
Autohuur Novara

Novara is de hoofdstad van de provincie Novara en is in de noordelijke regio van Piemont die gevonden kunnen worden in het noordwesten van het land hoek. Met een bevolking van iets meer dan 100, 000 (2007), Novara de tweede grootste stad in de regio, en het is slechts ca.. 50 km naar de modestad Milaan naar het oosten.De Zwitserse grens is het ongeveer 60 km te vinden in het noorden, terwijl de grens met Frankrijk in het westen is iets meer dan 100 km afstand.

Novara werd gesticht door de Romeinen onder de naam Novaria en was een belangrijke stad langs de Romeinse handelsroutes in Noord-Italië. Eerder, de historische stad, omringd door oude stadsmuren, maar deze werden afgebroken, omdat de ontwikkeling van de stad en vandaag de dag nog slechts een deel van de oude stadspoort. Een aantal van de gebouwen in de oude binnenstad komt uit de Middeleeuwen, en de toonhoogte Broletto, zoals in de middeleeuwen was een belangrijke ontmoetingsplaats, dan kun je de stad bezoekt museum en een kunstgalerie.

Milaan Malpensa Airport is het belangrijkste vliegveld van Milaan en is ca.. 20 km ten noorden van Novara.