Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Olbia

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Olbia zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Olbia mini-gids

Autoverhuur Olbia
Autohuur Olbia

Olbia is een havenstad aan de noordoostkust van Sardinië. Hier wonen ongeveer. 47.000 inwoners (2005). Olbia ferry-verbinding naar de Italiaanse steden Genua, Livorno en Civitavecchia.

De stad die tot 1939 werd genoemd Terra Nova Pausania, is oud. Haar wortels gaan terug tot de tijd van de Romeinen en katagenere gekoloniseerd stad. Het land bouwland maakte het een belangrijke handelspost. Het oude gedeelte van de stad nog steeds te zien vandaag. Hier is de oude stadsmuren en Romeinse baden. De Romaanse kerk van San Simplico van de 1100 is gemaakt van graniet en heeft een collectie van Romeinse inscripties begrafenis. Olbia is een goede utangspunkt voor diegenen die de beroemde resorts van Smeraldakysten, of verken Rotondoor Porto te bezoeken. Ze kunnen zien van de vele archeologische ontdekkingen en bestrijding van holtes, zoals Su Monte en S’Abe.

Olbia Costa Smeralda Airport is ca. vijf kilometer van het centrum van Olbia.