Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Piacenza

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Piacenza zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Piacenza mini-gids

Autoverhuur Piacenza
Autohuur Piacenza

Piacenza is gelegen aan de oevers van de Po is Italië’s langste rivier en is de hoofdstad van de provincie Piacenza.De stad behoort tot de regio Emilia-Romagna, gelegen over waar het land begint uit te rekken in de Middellandse Zee, en Piacenza is gelegen in de noordwest hoek van de regio. Milan ligt op ongeveer 65 km ten noordwesten van de stad, terwijl Genua aan de Italiaanse Rivièra is over. 120 kilometer.Bevolking in Piacenza wordt geschat op rond de 100, 000 (2008).

Piacenza is een stad met veel historische bezienswaardigheden en werd gesticht door de Romeinen in 218 voor Christus Kr. De stad wordt gekenmerkt door prachtige paleizen met prachtige tuinen, met inbegrip van het Palazzo del Comune uit de jaren 1200 en het Palazzo Landi werd gerenoveerd in de late jaren 1400, maar vooraf is gegaan. Duomo di Piacenza is de kathedraal van de stad werd gebouwd tussen 1122 en 1233, en in de kerk van Santa Maria de Campagne kan fresco’s te zien van de schilder Il Pordenone.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is het vliegveld Linate en ligt op ongeveer 60 km ten noorden.