Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Pistoia

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Pistoia zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Pistoia mini-gids

Autoverhuur Pistoia
Autohuur Pistoia

Pistoia behoren tot de regio Toscane en is de hoofdstad van de provincie van Pistoia. Toscane is het land noordelijke kust, grenzend aan de Middellandse Zee, terwijl Pistoia is centraal gelegen in het noorden van de regio. Het is gelegen aan de voet van de Apennijnen gebergte en het over gaat. 60 km naar de kust. Florence is te vinden ongeveer 40 km ten zuiden van Pistoia, en de Italiaanse Riviera in het noorden, ongeveer 150 km afstand.In 2008, de bevolking gemeten op ca. 90 000.

“Pistol” is de naam van deze stad, waar naar verluidt de wapens werd voor het eerst geproduceerd in 1515. Binnen de oude stadsmuren vindt u de historische stad met haar middeleeuwse gebouwen, waaronder de kathedraal van San Zeno, die werd gebouwd in de 1100S op de resten van een recent afgebrand toen de kerk vanaf 400’s. De kathedraal is gelegen in het oude centrum van de stad, het Piazza del Duomo en is versierd met schilderijen en sculpturen van kunstenaars uit de regio. De dierentuin Zoo Pistoia wonen ongeveer 600 dieren.

Peretola Airport pand ligt op ca.. 30 km van Pistoia.