Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Potenza

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Potenza zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Potenza mini-gids

Autoverhuur Potenza
Autohuur Potenza

Potenza is de hoofdstad van zowel de provincie met dezelfde naam en de regio Basilicata. De regio is gelegen in het zuiden van Italië en grenst aan de Golf van Taranto, behorende tot de Ionische Zee in het zuiden, terwijl een klein deel van de regio rond de Middellandse Zee in het westen.Potenza is centraal gelegen in het noordelijke deel van Basilicata en ligt ongeveer 90 km ten oosten van de Middellandse-Zeekust. Bevolking in de stad wordt geraamd op ca. 70.000 (2009).

Potenza is een oude stad en werd gesticht door de Romeinen in de eerste eeuw voor Christus Kr. Er zijn nog een aantal historische gebouwen in de stad en je kunt ook het bezoeken van kerken als San Fransesco die werd in 1274 opgericht en San Michele van 1000 – en 1100. Nationaal Archeologisch Museum is te vinden in het prachtige Palazzo Loffredo van 1600, en is het ook mogelijk te zien blijft van de poorten die behoren tot de oude stadsmuur.

De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is verbleekt in Bari Airport, gelegen ca. 130 km afstand.