Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Prato

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Prato zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Prato mini-gids

Autoverhuur Prato
Autohuur Prato

Prato is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam en behoort tot de regio Toscane. Het is gelegen in het noordelijke deel van de regio die op een centrale locatie in het land en grenst aan Italië westkust.De prachtige stad Florence ligt op slechts ca. 20 km ten zuidoosten van de stad, terwijl de westkust en de Middellandse Zee zijn gevonden bijna 80 km van Prato. Bisenzio rivier stroomt door de stad en haar inwoners werd gemeten op bijna 190 000 in 2009.

Prato is bekend te zijn geweest van een grote textielfabrikant in Italië voor bijna 900 jaar en samen met de omliggende gebieden een centrum voor ullvareproduksjonen in het land. Het verhaal van de productie wordt bewaard in het Museum van Textiel Textiel Museum. In de historische wijk zijn er vele prachtige paleizen zoals het Palazzo Pretorio uit de jaren na 1200. Palazzo degli Alberti werd gebouwd in de 1100S en vandaag een kunstgalerie.

De luchthaven van Florence is een internationale luchthaven ligt op ca.. 10 km van Prato.De luchthaven heet zowel Peretola Luchthaven en de luchthaven Amerigo Vespucci.