Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Ravenna

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ravenna zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ravenna mini-gids

Autoverhuur Ravenna

Autohuur Ravenna

Ravenna in de regio Emilia-Romagna grenzend aan de Adriatische Zee in het oosten en ligt net ten zuiden van de site Italië begint zich uit te strekken naar de zee.Ravenna is een stad die is de hoofdstad van de provincie Ravenna ligt op ongeveer 10 km landinwaarts. De stad is aangesloten op de Adriatische Zee via een kanaal dat is ongeveer 65 km van Bologna naar het westen.Dit was de hoofdstad van het West-Romeinse Rijk tussen AD 402 en 476 na Christus Kr. In 2009 was de bevolking ongeveer. 185 000.

Er zijn vele historische bezienswaardigheden in de stad waarvan vele zijn versierd met mozaïeken. Acht van deze data terug naar de 400 – en 500-nummer e. Kr. en staat genoteerd op de UNESCO’s werelderfgoed lijst, waaronder een aantal basiliek, de Orthodoxe baptisterium en Theodorik’s Mausoleum. Anders kunt u het historisch museum Museo Nazionale, een museum en het graf van de schrijver Dante Alighieri.

Bologna Airport is een internationale luchthaven ligt op ca.. 70 km buiten van Ravenna.

Nederlands