Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Rende

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Rende zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Rende mini-gids

Autoverhuur Rende
Autohuur Rende

Rendering het eigendom van de provincie Cosenza en is gelegen in de regio Calabrië, gelegen in het zuidelijke deel van Italië. Calabrië is begrensd door de Middellandse Zee in het westen regio en het eiland Sicilië in het zuiden en de Ionische Zee in het oosten. Destructie is gelegen ten noorden van de regio, ongeveer 15 km ten noordwesten van de hoofdstad van de provincie Cosenza en ca. 15 km van de westkust. In 2004 woonden er ongeveer 35 000 inwoners in de stad, maar als u verwacht dat de studenten aan de Universiteit van Calabrië, het aantal stijgt tot ca. 60 000.

De eerste keer dat de naam drain werd gebruikt, werd in 1095 Het was in deze tijd dat het kasteel werd gebouwd in Rende, die nog steeds kan men de stad te zien.Destructie is verdeeld tussen de historische stad en het nieuwere gedeelte en in de stad u zeker moet bezoeken zijn de kerk van Santa Maria Maggiore, met zijn oude fresco’s en de stad museum dat is gevestigd in Palazzo Zagarese.

De dichtstbijzijnde luchthaven is Lamezia Terme Airport ligt ongeveer 70 km ten zuiden van Rende.