Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Salerno

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Salerno zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Salerno mini-gids

Autoverhuur Salerno
Autohuur Salerno

Salerno is de hoofdstad van de provincie Salerno met een bevolking van bijna 150, 000 (2009). Salerno is gelegen in de zuidelijke regio Campania, gelegen aan de westkust, en het is ongeveer 50 km naar Napels in het noordwesten.Irno stroomt de rivier door de stad en mondt uit in de Golf van Salerno, die leidt naar de Tyrrheense Zee. Toen de stad werd een Romeinse kolonie in 194 voor Christus Kr, kreeg de naam Salernum.

De historische binnenstad van Salerno is een van de best bewaarde oude steden langs de Italiaanse kust, en rechts in de kathedraal van de stad, voor het eerst gebouwd in de 800-nummer en zijn uitgerust met de kansels van de 1100S. In de jaren 1950, werd gebouwd een prachtige boulevard met uitzicht op de bergen en met verschillende soorten palmen. Als je rijdt ongeveer 30 km ten noordwesten, krijgt u van vulkanische stad Pompeii werd bedolven door as van de Vesuvius in 79 na Christus Kr. De vulkaan zelf is ongeveer. 40 km ten noordwesten van Salerno.

Salerno Costa d’Amalfi Airport ligt ongeveer 20 km van de stad.