Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur San Remo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in San Remo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

San Remo mini-gids

Autoverhuur San Remo
Autohuur San Remo

San Remo heeft een uitstekende locatie aan de Italiaanse Rivièra in het noordwestelijke deel van het land en is slechts ongeveer 20 km van de Franse grens in het westen.De stad ligt in de provincie Imperia en behoort tot de regio Ligurië grenst aan de Ligurische Zee naar het zuiden. De Franse stad Nice is te vinden sommigen. 50 km van San Remo, Imperia, terwijl de provinciale hoofdstad ligt op ongeveer 20 km ten noorden.De bevolking in San Remo werd gemeten op bijna 60 000 in 2009.

Naast het feit dat bekend staat om zijn uitnodigende stranden en het aangename klimaat, de San Remo ook “Flower City” vanwege de prachtige natuur. De bloemen zijn wereldwijd bekend, en het stadsbeeld wordt gekenmerkt door prachtige tuinen en parken met weelderige, tropische planten. In San Remo geregeld verschillende feesten per jaar, inclusief muziek en mode festival en een poker toernooi in samenwerking met de European Poker Tour.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Nice Côte d’Azur Airport en is ca. gevestigd. 60 km buiten San Remo.