Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sassuolo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sassuolo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sassuolo mini-gids

Autoverhuur Sassuolo
Auuur Sassuolotoh

Sassuolo is gelegen in de regio Emilia-Romagna, gelegen in het noordelijke deel van Italië, vlakbij de plek waar het land strekt zich uit naar zee.De stad is centraal gelegen in de regio, ongeveer 15 km van de provinciale hoofdstad van Modena in het noorden, en ligt op de oevers van de rivier Secchia. Het is ca. 50 km naar de stad van Bologna, en iets meer dan 100 km van de Ligurische Zee, die deel uitmaakt van de Middellandse Zee in het westen. In 2009 is de populatie geschat op ca. 40 000 euro.

Sassuolo teruggaat tot 900 en werd voor het eerst genoemd in bronnen in 980 jaar Een van de meest bekende attracties in de stad Ducal Paleis van Sassuolo, dat werd gebouwd op de ruïnes van een oud kasteel in de jaren 1600. In dezelfde eeuw werd het paleis versierd met fresco’s van artiesten zoals Jean Boulanger en Agostino Mitelli. In Modena kunt u het Vaticaan Palzzon met historische musea en galeries.

Bologna Airport is een internationale luchthaven ligt op ca.. 40 km ten oosten van Sassuolo.