Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Taranto

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Taranto zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Taranto mini-gids

Autoverhuur Taranto
Autohuur Taranto

Taranto is de hoofdstad van de provincie Taranto en de eigendom van de regio Apulië die gevonden kunnen worden in het zuiden van Italië, op de Italiaanse hiel.De regio is een schiereiland dat uitsteekt uit in de Ionische Zee aan de oostkant van het land. Taranto ligt aan de westkust van de hiel en grenst aan de Golf van Taranto, en het is over. 50 km naar de oostkust en de Adriatische Zee. Taranto werd reeds opgericht in het jaar 705 voor Christus Kr, en vandaag is de bevolking van bijna 200 000 (2008).

Omdat de stad heeft zolang er zijn vele historische bezienswaardigheden bestond. Verscheidene van deze zijn gelegen in de oude stad, waaronder een mooi kasteel met vier torens gebouwd in de late 1400 en de ruïnes van een Griekse tempel uit ongeveer het jaar 500 voor Christus Kr. Kathedraal van Tarente komt voort uit jaren 1070 en versierden het interieur van de schilderijen en fresco’s, en je moet ook een bezoek aan het historisch museum Taranto Nationaal Museum.

Bari Airport wordt ook wel verbleekt Airport is Taranto ligt ongeveer 90 km ten noorden van.