Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Trapani

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Trapani zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Trapani mini-gids

Autoverhuur Trapani
Autohuur Trapani

Trapani ligt aan de westkust van Sicilië en is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam.Ca. 67.000 inwoners wonen in de stad gelegen op de Monte San Giuliano. Trapani heeft een goede haven, en de uitvoer ook zout en wijn.

De stad in de Romeinse tijd heette Drepanum, heeft vele historische structuren. Trapani was een belangrijke marinebasis voor de Carthagers tijdens de Eerste Punische Oorlog. In een zeeslag in 249 voor ChristusKr. Carthagers versloeg de Romeinen onder Publius Claudius Pulcher. Trapani is beroemd om zijn Easter Parade, toen de stad de religieuze sculpturen, 17 en 18 eeuw is genomen door de straten op Goede Vrijdag en Paaszaterdag. Een van de meest populaire attracties is de prachtige basiliek Madonna di Trapani, die werd gebouwd in de 1300’s. Basiliek is een sculptuur van Nino Pisano. Hier is Triton fontein, de kathedraal en veel mooie gebouwen.

Luchthaven Aeroporto Trapani is klein en heeft directe vluchten naar het vasteland van Europa.