Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Treviso

Ben je dol op het verkennen van nieuwe plaatsen en het ontdekken van verschillende attracties? Zo ja, dan moet Treviso bovenaan je lijst staan ​​van plaatsen waar je ooit naartoe wilt reizen. De stad is prachtig met adembenemende uitzichten die een traktatie zijn voor je ogen. Bovendien zijn er verschillende autoverhuurbedrijven in de stad die je kunt gebruiken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over transport om de bezienswaardigheden te bereiken die je wilt zien. 

Treviso reisgids

Autoverhuur Treviso
Autohuur Treviso

Treviso is een stad in de regio Veneto in Noordoost-Italië en wordt doorkruist door grachten. Het was oorspronkelijk een Romeinse gemeente met de naam Celtic Tarvisium, maar uiteraard heeft het zich in de loop der jaren ontwikkeld en is het nu de hoofdstad van de provincie Treviso. De oude geschiedenis van de stad blijft echter interessant en heeft het hart gestolen van vele toeristen. Tijdens de Eerste en Tweede Wereldoorlog leed de stad ernstige schade, maar er zijn nog steeds verschillende bouwwerken uit de 12e eeuw te bewonderen. 

Sinds 2017 telt Treviso meer dan 83.000 inwoners. Het is de 60e meest dichtbevolkte stad in Italië en heeft een welvarende economie. Treviso staat vooral bekend om het produceren van wijn. Bovendien is het een belangrijk landbouw- en productiecentrum waar rijst, chemicaliën, textiel en keramiek worden geproduceerd en gemaakt. Er zijn ook papierfabrieken en andere lichte industrieën. De hoofdtaal die in Treviso wordt gesproken, is Italiaans, maar enkele inwoners begrijpen ook Engels en andere Europese talen. 

Treviso heeft een rijke cultuur en de mensen oefenen nog steeds oude tradities uit. De stad wordt in de volksmond Marca Gioiosa et Amorosa genoemd, wat een vrolijke en lieve parochie betekent, omdat de mensen weten hoe ze van het leven kunnen genieten. De Trevigianen zijn sportliefhebbers en er zijn verschillende sportteams in de stad. Enkele van de sporten die je in de stad vindt, zijn volleybal, rugby, voetbal en fietsen. In 2008 diende de stad als de locatie van de UCI Wereldkampioenschappen cyclo-cross voor professioneel veldrijden. 

Het klimaat in Treviso is een gematigd oceaanklimaat met milde verschillen tussen hoog en laag. De stad heeft ook voldoende regenval van gemiddeld 947 mm per jaar, evenals matige zonneschijn in de zomer. In december en januari is het meestal koud in de stad en de hoogste gemiddelde temperatuur tijdens deze periode is 7 graden Celcius. Qua luchtvochtigheid heeft Treviso enkele vochtige maanden met januari als hoogste (79% relatieve vochtigheid) 

Op ontdekking met je huurauto

Een van de geweldige attracties voor toeristen in Treviso is de kathedraal van Treviso, de Cattedrale di San Pietro Apostolo. Het is een indrukwekkend bouwwerk dat zich in het noordelijke deel van de stad bevindt. De 15e-eeuwse kathedraal ziet eruit als een oude Romeinse tempel en er is ook een crypte onder. Op slechts 2.8 km afstand en op 9 minuten rijden van de kathedraal ligt Piazza dei Signori, een van de belangrijkste pleinen van de stad. Er zijn verschillende architecturale gebouwen op het plein en er worden regelmatig markten en concerten gehouden. 

Ben je een kunstliefhebber? Breng dan een bezoek aan het Museo Bailo, ook wel het Luigi Bailo Civic Museum genoemd. Hier vind je verschillende kunst- en archeologische collecties uit zowel de stad als over de hele wereld. Het museum bevindt zich in de noordwestelijke hoek van de stad en de collecties dateren uit de middeleeuwen. Een andere bezienswaardigheid in Treviso is de Loggia Dei Cavalieri. Het is een paviljoenachtige structuur die werd gebouwd in de vroege 12e eeuw waar de edelen van de stad zich zouden verzamelen. Het rijden van Museo Bailo naar Loggia Dei Cavalieri duurt 8 minuten en de afstand is 3.5 km. 

Villa Emo is een van de ruime villa’s ontworpen door de grote architect Andrea Palladio. Het interieur is beschilderd met mythologische en agrarische scènes die het geheel visueel verbluffend maken. Je kunt ook een bezoek brengen aan de Pescheria (vismarkt), een van de oudste plaatsen in de stad. Het is een klein eiland omgeven door elegante oude gebouwen en je zult ook sculpturen van vissen en een zeemeermin in de rivier vinden. Het rijden van Villa Emo naar Pescheria duurt ongeveer 32 minuten, met een afstand van 26.6 km. 

Luchthaven

Treviso heeft één luchthaven, de Treviso International Airport, die ook Aeroporto di Treviso A. Canova wordt genoemd. De luchthaven bevindt zich in het zuidwestelijke deel van de stad en wordt zowel door het leger als door het publiek gebruikt. De populairste bestemmingen waar mensen naartoe reizen vanaf de luchthaven zijn Sevilla, Manchester, Valencia en Parijs Beauvais. 

Er zijn een handvol autoverhuurbedrijven in Treviso. Je vindt er onder meer Europcar, Goldcar, Treviso Car Service, Hertz, Leasys, Avis en Budget. Veel van deze autoverhuurbedrijven zijn internationale merken en hebben een goede online aanwezigheid. Je kunt dus ook je auto op hun website boeken voordat je naar Treviso reist. Dit verhoogt je kansen om de auto van je keuze te vinden. 

Voordat je overgaat tot het gebruik van autoverhuur, raden we je aan om eerst de algemene voorwaarden te lezen. Dit geeft je inzicht in hun vereisten en hun prijzen. Bovendien brengen veel autoverhuurbedrijven extra kosten in rekening voor te laat retourneren van een auto. Dus, plan altijd vooruit hoelang je de auto wilt hebben en als er wijzigingen zijn, informeer het autoverhuurbedrijf van tevoren. 

Verkeer

Als er één ding is waar Treviso op kan bouwen, dan is het wel de kwaliteit van de wegen. De stad heeft goede wegen met alle nodige voorzieningen, zoals verkeerslichten en straatverlichting. Wat de snelheidslimiet betreft, is de geaccepteerde snelheidslimiet in Italië 50 km/u voor stedelijke wegen, 90 km/u voor landelijke wegen en 120 km/u voor snelwegen. Let echter altijd op de verkeersborden, omdat de snelheidslimiet voor sommige wegen kan verschillen. 

Treviso heeft verschillende parkeergarages in de stad die je tijdens je verblijf kunt gebruiken. De kosten voor het parkeren van een auto variëren van de ene parkeerplaats tot de andere, maar meestal betaal je ongeveer 1 euro per uur. In sommige delen van de stad kun je mogelijk geen parkeergarage vinden. In de meeste straten in Treviso kun je echter op straat parkeren.