Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Udine

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Udine zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Udine mini-gids

Autoverhuur Udine
Autohuur Udine

Udine is de hoofdstad van de provincie Udine en heeft een bevolking van bijna 100, 000 (2008). De provincie behoort tot de regio Friuli-Venetie Giulia locaties in de noordoostelijke hoek van het land, dat grenst aan Oostenrijk in het noorden.Van Udine is minder dan 40 km tot aan de Sloveense grens in het oosten en CA. 35 km naar de Adriatische kust in het zuiden, terwijl de Alpen, ligt ongeveer 50 km ten noorden van de stad.De stad is voor het eerst genoemd in bronnen uit de jaren 983.

Veel bezoek Udine, omdat van de oude gebouwen die gevonden kunnen worden in de stad. Een van de meest beroemde bezienswaardigheden is een kasteel gelegen op een heuvel boven de stad en werd gebouwd in 1500. Vandaag het kasteel herbergt een galerie met schilderijen uit de jaren 1300, een stadsmuseum en een archeologisch museum. Een andere beroemde bezienswaardigheid is het Palazzo Patriarcale die teruggaat tot 1517 en werd gebruikt om de patriarchale verblijfplaats, terwijl de kathedraal van de stad werd gebouwd in 1236

Friuli Venetie Giulia Airport ligt ongeveer 35 km afstand.