Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Venetie Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Venetie Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Venetie Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Venetie Luchthaven
Autohuur Venetie Luchthaven

Venetië Marco Polo luchthaven (VCE) ligt op 8 km ten noorden van Venetië. Er zijn bussen tussen de luchthaven en Venetië die zijn gekoppeld aan het station in de stad.Het bedrijf biedt Alilaguna boot vanaf de pier op de luchthaven naar het centrum van Venetië. Autoverhuur Bedrijven Auto Europa, Avis, Europcar, Easycar, Budget, Hertz, Maggiore, Sixt, Thrifty Car Rental, Targa huur, Italië met de auto, en Travelcar Locauto belang zijn allemaal aanwezig op de luchthaven.

In 2009 6.717.600 passagiers bezocht Venetië Marco Polo Airport. Het is sindsdien een aantal renovatieprojecten, en in 2002 opende een nieuwe terminal in een geweldig design. Er is een ander, kleiner vliegveld in de buurt van Venetië, Treviso gebruikt door low-cost maatschappijen.

Het is een goede selectie van winkels, diverse specialisten op lokale producten, op de luchthaven Marco Polo. Bars, cafes en restaurants zijn er ook velen, vooral de vele coffeeshops, dat de Italiaanse espresso of cappuccino te bieden. Onder de voorzieningen is een gebedsruimte, business center, draadloos internet, bankieren, massagestudio en wellness-centrum.