Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Viterbo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Viterbo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Viterbo mini-gids

Autoverhuur Viterbo
Autohuur Viterbo

Viterbo is de hoofdstad van de provincie Viterbo en gelegen in de regio Lazio. Lazio heeft een centrale ligging in het land, en grenst Tyrrenhavskysten het westen, terwijl de stad ligt ongeveer 50 km landinwaarts. De bevolking werd gemeten op iets meer dan 60.000 in 2008, en het over gaat. 80 km naar de hoofdstad van Rome in het zuiden.Dit is een oude stad die waarschijnlijk werd gebouwd door de Etrusken en werd een Romeinse kolonie genaamd Vicus Elbii.

De historische wijk is een van de best bewaarde antieke steden in het centrale deel van Italië. Rond de oude stad is er een stadsmuur uit 1000 – en 1100, en dat kom je in deze stad door een oude stadspoort. Kathedraal van St. Lorenzo werd gebouwd in de 1100S, terwijl het Palazzo dei Papi was de zetel van de paus tussen 1257 en 1281 Rond de stad zijn er warmtebronnen die werden bezocht in de Romeinse tijd.

Het is ca. 70 km naar Leonardo da Vinci Fiumicino Airport de grootste luchthaven in Italië.