Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Chiba

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Chiba zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Chiba mini-gids

Autoverhuur Chiba
Autohuur Chiba

Chiba is een stad op het eiland Honshu, 35 kilometer ten oosten van Tokyo in Japan. Chiba is gelegen aan de Baai van Tokio, en is een belangrijke haven. De stad is de hoofdstad van prefektoratet met dezelfde naam en heeft ca.. 934.000 inwoners. (2006)

Chiba is beroemd de monorail, de langste in zijn soort in de wereld, volgens Guinness World Records. Gemeente   is een teknologiby boven alles, en was de setting voor William Gibson’s roman Neuromancer cyberpunk.Vanaf de toren Chiba Port Tower, die 112 meter hoog is een goed uitzicht over de omgeving. De stad heeft bezienswaardigheden zoals het kasteel Chiba, dat is een reconstructie, en het park Aoba no mori Koen, met zijn kirsebærblomstre. Hier is de dierentuin met Panda.Mitsui outlet wordt u goed winkelen. Bezoekers kunnen een dagje naar Tokyo Disneyland, of bezoek het kunstmatige strand, Inage, die was Japan’s eerste. Baytown de stad is waar veel van tv-shows die zijn opgenomen in Japan.

Tokyo Narita Airport is ca. 44 km van Chiba.