Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tokyo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tokyo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tokyo mini-gids

Autoverhuur Tokyo
Autohuur Tokyo

Tokyo is gelegen aan de zuidoostkust van het eiland Honshu, op de Tokyo Bay. Tokio is de Japanse hoofdstad, en een van ’s lands grootste havens.Het maakt deel uit van ’s werelds grootste grootstedelijk gebied, Keihin, die 34 miljoen inwoners heeft. De Tokyo heeft ca.. 8,5 miljoen inwoners (2006). Tokyo is het centrum van weg-en spoorwegnet. De snelweg verbinding tussen Chibahalvøya en Kawasaki stad van Tokyo Bay.

Tokio is een van ’s werelds grootste financiële centra. Het is ook bekend als centra voor de productie van elektronica en auto’s, onder andere Niet geheel onverwacht, in Tokio Musem van elektrische energie, TEPCO Museum. Tokio is ook bekend voor Tokyo Disneyland, die ten oosten van de stad. Tokio heeft ook bezienswaardigheden zoals het keizerlijke paleis in het midden van de stad, met winkel Ginza straat als buren. Borg Graves en parken beller keizer woonplaats. De stad heeft vele culturele instellingen die onder Nationaal Museum, theaters, orkesten en diverse tempels. Tokyo Tower is 333 meter hoog.

Tokyo Narita Airport ligt 60 km ten noordoosten van Tokio.