Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Hiroshima

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hiroshima zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hiroshima mini-gids

Autoverhuur Hiroshima
Autohuur Hiroshima

Hiroshima is gelegen op het eiland Honshu, op de Otaelven. Ca. 1,1 miljoen inwoners wonen in de stad, met voorsteden is de bevolking van 1,6 miljoen euro.Hiroshima is een van Japan’s grootste havens.Meer dan 2.000 bruggen over de zes kanalen die het aandeel van de stad.

Hiroshima is waarschijnlijk het meest bekend als de plaats waar de Amerikaanse bom het eerste atoom tijdens de Tweede Wereldoorlog.6. Augustus 1945 werd gedood 80.000 en 60.000 gewond door de bevolking van de stad van 250.000, wanneer de bom 600 meter boven de grond ontploft. Sinds de stad werd herbouwd.Hiroshima heeft een vrede centrum, met het Peace Memorial Park en het Peace Memorial Museum, die displays   nucleaire effecten en hoe de stad zag er na de explosie.Atomic Dome is het enige dat overbleef na de explosie, en is nu een gedenkteken in het park. Andere attracties zijn onder andere het Kasteel Hiroshima, dat is een gereconstrueerde versie van het origineel uit 1590. Er is ook een park met kersenhout en 350 Sakura bomen. Het eerste weekend in mei gastheer van de stad Flower Festival van jazz muziek. Ook Hiroshima Museum of Art.

Hiroshima-Nishi Airport is ca. 4 kilometer van Hiroshima.