Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Hiroshima

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hiroshima zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hiroshima mini-gids

Autoverhuur Hiroshima

Autohuur Hiroshima

Hiroshima is gelegen op het eiland Honshu, op de Otaelven. Ca. 1,1 miljoen inwoners wonen in de stad, met voorsteden is de bevolking van 1,6 miljoen euro.Hiroshima is een van Japan’s grootste havens.Meer dan 2.000 bruggen over de zes kanalen die het aandeel van de stad.

Hiroshima is waarschijnlijk het meest bekend als de plaats waar de Amerikaanse bom het eerste atoom tijdens de Tweede Wereldoorlog.6. Augustus 1945 werd gedood 80.000 en 60.000 gewond door de bevolking van de stad van 250.000, wanneer de bom 600 meter boven de grond ontploft. Sinds de stad werd herbouwd.Hiroshima heeft een vrede centrum, met het Peace Memorial Park en het Peace Memorial Museum, die displays   nucleaire effecten en hoe de stad zag er na de explosie.Atomic Dome is het enige dat overbleef na de explosie, en is nu een gedenkteken in het park. Andere attracties zijn onder andere het Kasteel Hiroshima, dat is een gereconstrueerde versie van het origineel uit 1590. Er is ook een park met kersenhout en 350 Sakura bomen. Het eerste weekend in mei gastheer van de stad Flower Festival van jazz muziek. Ook Hiroshima Museum of Art.

Hiroshima-Nishi Airport is ca. 4 kilometer van Hiroshima.

Nederlands