Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tokyo Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tokyo Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tokyo Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Tokyo Luchthaven
Autohuur Tokyo Luchthaven

Tokyo International Airport, beter bekend als Haneda Airport (HND), gelegen op 14 km van Tokio. Het is de grootste luchthaven in zowel Japan en Azië in termen van het aantal passagiers en de 4 grootste in de wereld.Openbaar vervoer van en naar de luchthaven omvat bussen en diverse trein. De bedrijven die autohuur is Japaren, Nissan, Mazda, Toyota en Nippon Rent A Car.

In 2008, 66.735.587 passagiers een bezoek aan de luchthaven. Het is een van de twee luchthavens in Tokyo, de andere genaamd Tokyo Narita Airport heeft veel meer internationale vluchten dan Haneda. Vandaag, de belangrijkste internationale bestemmingen vanuit Haneda Shanghai en Seoul. De luchthaven is in ontwikkeling en als er een derde terminal voor internationale bestemmingen zal worden afgerond in 2010, is de luchthaven verwacht om passagiers 90 miljoen.

Tokyo Haneda Airport heeft een goede selectie van winkels, restaurants en cafes. Het heeft ook bankieren, internet, kapsalon en kapperszaak, massagestudio, medische en tandheelkundige kliniek. Haneda Excel Hotel Tokyo is gelegen op Terminal 2