Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Amman

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Amman zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Amman mini-gids

Autoverhuur Amman
Autohuur Amman

Amman is de hoofdstad van Jordanië, en heeft ca.. 2,1 miljoen inwoners (2008).De stad is gelegen waar de oude Philadelphia was.

Een aantal van de ruïnes van de oudste geschiedenis van de stad is bewaard gebleven – met inbegrip van een Romeins amfitheater uit rond het jaar 170 ADKr. Op de Citadel-heuvel (Jabal al-Qal’a) zijn ook de ruïnes van een grote tempel van Hercules (uit de Romeinse tijd) en de Jordaan Archeologisch Museum, waar de bevindingen uit een reeks van archeologische opgravingen (met inbegrip van Jericho) wordt verzameld. Afgezien van deze, er zijn veel mooie, oude gebouwen en historische bezienswaardigheden in Amman.

De stad heeft ook een gevarieerd aanbod van musea – met inbegrip van een groot folklore museum en een bilmuseum. Een aantal van de moskeeën zijn ook populaire toeristische bestemmingen. De laatste en grootste van deze is de indrukwekkende King Abduallah I-moskee, met ruimte voor 3.000 mensen. Het werd gebouwd in de jaren 1980.

Amman is ook een winkelparadijs. U kunt dit doen goede en spannende aankopen in de oude Moorse wijk Bazar Souk Jara – of u kunt een bezoek aan een van de vele moderne winkelcentra.

Er zijn vele andere toeristische attracties in de buurt Amman. De noordelijke einde van de zoute Dode Zee, ligt ongeveer 40 km ten zuidwesten van de stad. Veel reizen hier vanwege de vermeende positieve effecten op de gezondheid, dat zout water heeft. In dit gebied zijn er ook diverse sites met bijzondere verwijzing naar de bijbelse verhalen. In de rivier de Jordaan, die uitmondt in de Dode Zee, is bijvoorbeeld de Al-Maghtas – de plaats waar Johannes de Doper Jezus gedoopt te worden. En tussen Amman en de Dode Zee ligt de berg Nebo (817 m), waar Mozes stierf nadat hij keek in het “Beloofde Land”.

De dichtsbijzijnde internationale luchthaven ligt op Queen Alia Airport, gelegen 35 km ten zuiden van Amman.