Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Amman Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Amman Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Amman Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Amman Luchthaven
Autohuur Amman Luchthaven

Queen Alia International Airport (AMM) ligt 32 km ten zuiden van Amman. De luchthaven is vernoemd naar Queen Alia, derde echtgenote van koning Hoessein, die in een helikopterongeluk in 1977 overleed. Er is een bus tussen de luchthaven en Amman elk half uur. Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven, met inbegrip van de Avis en Hertz zijn vertegenwoordigd.

In 2009 4.770.000 passagiers een bezoek aan de luchthaven, die is de grootste in Jordanië. De belangrijkste basis voor de Royal Jordanian Airlines, Jazeera Airways en Gulf Air Jordanië Aviation. Er zijn goede verbindingen vanuit Amman Queen Alia vliegveld, en kan men rechtstreeks reizen naar bestemmingen in het Midden-Oosten, Azië, Europa en de Verenigde Staten.

Amman Queen Alia Airport heeft een uitstekend aanbod van cafes, restaurants en bars. Er zijn belastingvrij en speciale winkels die souvenirs en Arabisch gebak verkopen.
Andere faciliteiten zijn onder medische diensten, het bankwezen, draadloos internet, VIP-lounge, het bedrijfsleven. Hotel Golden Tulip Airport Amman ligt op 2 km van de luchthaven.