Autoverhuur Jordanië

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Jordanië

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Jordanië zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Jordanië mini-gids

Autoverhuur Jordanië
Autohuur Jordanië

De Arabische land van Jordanië in het Midden-Oosten en West-Azië, en heeft 6,3 miljoen inwoners (2009). Het land grenst aan Syrië, Irak, Israël en de Westelijke Jordaanoever – als Saudi-Arabië. Jordanië heeft een kustlijn langs de Dode Zee en de Golf van Aqaba (die leidt naar de Rode Zee).

Het landschap in Jordanië wordt grotendeels gedomineerd door de woestijn, maar het land heeft ook een aantal bergen / bergketens. In het westen ligt de rivier de Jordaan. Het land is grotendeels woestijn-continentaal klimaat met droge, zonnige dagen en hoge temperaturen het hele jaar, maar het noordwesten is het mediterraan klimaat met hete zomers en koele, vochtige winters.

Jordanië is een spannende vakantie met de Arabische cultuur, markten en interessante bezienswaardigheden. De meest populaire toeristische attracties in het land zijn het snijden van de stad Petra in het zuiden – die is opgenomen op de UNESCO Werelderfgoed lijst – en excursies naar Wadi Rum woestijn Reserve in het zuiden. Anders, de toeristische stadjes van Aqaba Bay, Tala Bay, die ligt in het zuidelijke puntje van de Rode Zee, het hele jaar door bestemming – met de beste kansen voor de zon en zwemmen.

Ten noorden van het land ligt de hoofdstad Amman, waar) heeft 2 miljoen inwoners (2009. Amman is het land de grootste stad – en de politieke, culturele en commerciële centrum.Amman is ook een van de oudste steden in de wereld. Van toeristische attracties van de reus Koning Hussein Moskee wordt genoemd, en het Romeinse theater.

Andere belangrijke steden in Jordanië Zarqa, Irbid, en Aqaba (Akaba).

De twee belangrijkste luchthavens in Jordanië Queen Alia International Airport, ligt 30 km ten zuiden van de hoofdstad Amman, en koning Hussein International Airport is gelegen land ten zuiden van de – de stad van Aqaba.

Autohurengids.nl biedt autoverhuur op het hierboven vermelde luchthavens en op de meeste grote steden in Jordanië.

Autoverhuur bestemmingen