Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Dubrovnik

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Dubrovnik zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Dubrovnik mini-gids

Autoverhuur Dubrovnik
Autohuur Dubrovnik

Dubrovnik is gelegen aan de Kroatische kust verre zuiden van Kroatië. De stad ligt in de regio Dalmatië en heeft 50.000 inwoners. Dubrovnik is een belangrijke haven-en cruise bestemming. Er zijn veerverbindingen naar behoren Rijeka, Split, Bari, Italië.

Parel van de Adriatische Zee is een van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van Kroatië, en een populaire badplaats. De oude stad staat op de UNESCO lijst van wereld cultureel en natuurlijk erfgoed. Het is omgeven door een bijna twee kilometer lange stadsmuur met vijftien torens en bastions. De grootste toren, Minceta, symbool van de stad. Bezienswaardigheden van de stad is het belangrijkste paleis Knezev Dvor 1464, een meesterwerk van de Dalmatische architectuur, en twee kloosters uit de 1300’s. Buiten de oorspronkelijke vestingmuur het kasteel Lovrijenac. Op het eiland Lokrum net voor de kust is een kasteel dat toebehoorde aan de Oostenrijkse aartshertog Maximiliaan, de latere keizer van Mexico. Het moderne hotel is gelegen op het schiereiland Lapad stad.   Hier kunnen bezoekers zeilen en te genieten van de zon. Dubrovnik hosts film festival eind augustus.

De luchthaven van Dubrovnik ligt 20 km ten zuiden van de stad.

Huur een auto in Dubrovnik is goedkoop. Reserveer een huurauto door de motor boven in 3 eenvoudige stappen. Selecteer de datum en de pick-up locatie en klik op “Zoek”. Kies een van de beste aanbiedingen, voer uw credit card gegevens en het verkrijgen van een onmiddellijke bevestiging van de reservering.