Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Makarska

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Makarska zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Makarska mini-gids

Autoverhuur Makarska
Autohuur Makarska

Makarska, een vakantieoord ten zuiden van Split aan de Adriatische Zee, of meer precies, Makarska Riviera in Dalmatië. De majestueuze Biokovofjellene dat 1700 meter hoog ligt achter de stad. Vanaf hier de veerboot naar het eiland Brac Sumartin op.

Makarska is een badplaats en vissershaven met blauw water en meerdere kilometers lange stranden. De schilderachtige ligging aan de kust biedt activiteiten, zoals parasailing, vissen, snorkelen en windsurfen. Hier kun je duiken van rotsen in de blauw-groene zee. Aan de waterkant, kunnen bezoekers plaatsnemen aan een van de vele cafes en geniet van de Italiaanse pizza of het bruisende nachtleven. Biokovo Nationaal Park beschikt over verschillende uitstekende paden met prachtige uitzichten.De rivier Cetina, kunnen de bezoekers gaan raften, en peddelen in een kajak. In Makarska is de grot dat de Joegoslavische Tito’s partizanen verborgen voor de nazi’s tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Split Airport ligt op 64 km van Makarska.