Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Split Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Split Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Split Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Split Luchthaven
Autohuur Split Luchthaven

De luchthaven Split (SPU) ligt op 25 km ten westen van Split en is de tweede grootste luchthaven in Kroatië. Er zijn bussen elke 20 minuten tussen Split en de luchthaven. Ongeveer 15 autoverhuurbedrijven bieden auto huren op de luchthaven, met inbegrip van Budget, Hertz, Europcar, Atlas en City Car.

1.115.099 passagiers gestopt bij Split Airport in 2009.De luchthaven werd geopend in 1966 is in ontwikkeling en   naar verwachting worden afgerond in 2014.Het wordt geserveerd met ongeveer 50 verschillende luchtvaartmaatschappijen, en is een uitvalsbasis voor Croatia Airlines. In 2010 zal het mogelijk zijn om te reizen naar 74 verschillende bestemmingen vanuit Split.

De luchthaven heeft een restaurant en een bar en een duty free shop. Hier zijn ook een speciaalzaak voor Kroatische goederen, bank, postkantoor en een VIP-lounge