Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Porec

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Porec zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Porec mini-gids

Autoverhuur Porec
Autohuur Porec

Porec is 45 kilometer ten noordwesten van de stad Pula aan de Adriatische kust.Het is gelegen aan de westkust van Istrië. Porec heeft ca. 12.000 inwoners, terwijl de suburbane bevolking is 18.000.

Porec is gastvrij toeristen uit 1845. De stad van de basiliek was genoteerd op de UNESCO World Heritage List in 1997. Het is een van de best bewaarde voorbeelden in Europa van de vroeg-christelijke architectuur. De eerste basiliek dateert van 400 en was gewijd aan St. Maurus van Zagreb. De huidige gebouwen zijn uit de 600’s en bisschop Euphrasius overheid. Alle mozaïeken komen uit deze tijd en wordt beschouwd als een van ’s werelds beste voorbeelden van Byzantijnse kunst. De 37 km lange kustlijn van de rivier de Mirna en plak het dal trekken bezoekers. In het zuiden is de toeristische centra, zoals de Blue Lagoon, Plava Laguna, de groene lagune, Zelena Laguna, en Bijela Uvala.   De stad heeft verschillende sportcentra.

Sloveense Portoros luchthaven ligt 28 kilometer van Porec, terwijl de Kroatische Pula Airport ligt 45 kilometer van het centrum van Porec.