Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Pula

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Pula zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Pula mini-gids

Autoverhuur Pula

Autohuur Pula

Pula is een stad in het zuiden van Kroatië op het schiereiland Istrië.60.000 mensen wonen in de badplaats. Wanneer een draagvleugelboot naar verschillende Kroatische steden en Italiaanse Venetië .

Pulas gaat drieduizend jaar geleden. Pula was oorspronkelijk Nesakton en werd veroverd door de Romeinen 177 v. ChrKr. Pula was de Romeinse handel en marinebasis. Pula is de zesde grootste bewaarde amfitheater in de wereld van die tijd, met ruimte voor niet minder dan 23.000 toeschouwers. Pula is ook een forum met de tempel van Augustus 30 v.Chr Kr. Pula heeft attracties, zoals casino’s en archeologisch museum. Eind augustus Pula Film Festival wordt elk jaar gehouden.Bezoekers kunnen gaan eilandhoppen naar de Brijuni-eilanden, of bezoek de nationale parken in Noorwegen.

Pula Airport is zeven kilometer buiten het centrum.

Nederlands