Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Rijeka Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Rijeka Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Rijeka Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Rijeka Luchthaven
Autohuur Rijeka Luchthaven

Luchthaven Rijeka (RJK) is een kleine luchthaven gelegen op het eiland Krk 17 km buiten Rijeka. Het gaat live sser overeenkomt met vertrektijden en aankomsttijden.Het is mogelijk om een auto te huren op de luchthaven, en een aantal autoverhuurbedrijven is HM schoon een auto, Lastminute en Uniline.

In 2006, 210.000 passagiers de luchthaven Rijeka bezocht. Het wordt voornamelijk gebruikt door Europese low cost maatschappij vliegt in de zomer toeristen naar de noordelijke kust van Kroatië. In de winter, de meest voorkomende internationale bestemming Keulen / Bonn bediend door de luchtvaartmaatschappij Air Berlijn.

De luchthaven heeft een paar eenvoudige voorzieningen, waaronder een tax-free shop, een cafe, restaurant en toeristische informatie.