Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Rijeka

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Rijeka zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Rijeka mini-gids

Autoverhuur Rijeka
Autohuur Rijeka

Rijeka is gelegen aan de Adriatische Zee ten oosten van Istrië. Rijeka is de derde grootste stad van Kroatië met ca. 170.000   inwoners.De stad is de belangrijkste haven van Kroatië stad. Hier is de olie pijpleiding naar Hongarije. Verschillende veerboten naar ZadarSplitDubrovnik, Bari Italië, Griekenland en Albanië. Rijeka heeft behoord tot OostenrijkHongarijeFrankrijkItalië en Kroatië, en ging terug naar Kroatië in 1992.

Rijeka is een goed uitgangspunt om Kroatië te ontdekken in andere delen van, en Ljubljana, en het schiereiland Istrië.De stad die beschikt worden de geboorteplaats van onderzeese torpedo’s vader, Giovanni Luppis, maar niet veel toeristische attracties. Een van de attracties is een portaal met klokkentoren, die de stad oorspronkelijke entree in de hoofdstraat Korzo. Rijeka is een marine en een historisch museum. Op een hoogte van Susak is een Franciscaans klooster en het kasteel Trsat uit de jaren na 1200.

De luchthaven van Rijeka, Zracna luik gelegen op het eiland Krk ongeveer 17 kilometer van het centrum Rijeka.