Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Zagreb Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Zagreb Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Zagreb Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Zagreb Luchthaven
Autohuur Zagreb Luchthaven

Luchthaven van Zagreb (ZAG), ook bekend als de Pleso luchthaven ligt op 15 km buiten Zagreb. Er is een bus tussen de luchthaven en Zagreb, die duurt ongeveer 25 minuten. 13 verschillende auto bedrijven die een auto huren, met inbegrip van enkele minder bekende als een sub rosa, een nova en Luna Vector. Meer bekende internationale bedrijven zoals Hertz en Avis zijn ook vertegenwoordigd.

Zagreb Airport is de grootste luchthaven in Kroatië en in 2009 diende het 2.062.242 passagiers.Het is de bedoeling dat een ontwikkeling van de luchthaven zal beginnen in 2010. Zagreb Airport bedient ongeveer 12 luchtvaartmaatschappijen en fungeert als een hub voor de Croatia Airlines. Men kan reizen naar de meeste grote Europese steden van Zagreb.

De luchthaven h ar een cafe en een uitstekend restaurant genaamd “Faust Vrancic.Het omvat ook belastingen, bank, postkantoor, VIP-en business lounge. Er zijn geen hotels op de luchthaven.