Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Liepaja Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Liepaja Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Liepaja Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Liepaja Luchthaven
Autohuur Liepaja Luchthaven

Liepaja International Airport (LPX) is een zeer kleine luchthaven gelegen op 7 km ten oosten van Liepaja. Het is een van de drie grote luchthavens in Letland. De beste manier om tussen de luchthaven en Liepaja is per bus of taxi. Er is over het algemeen weinig informatie over de luchthaven.

Liepaja Airport opereert zowel charter-en lijnvluchten, binnenlandse en internationale bestemmingen zoals MoskouHamburg en Kopenhagen. AirBaltic is de enige luchtvaartmaatschappij met regelmatige vluchten gedurende het gehele jaar.

De luchthaven heeft een zeer bescheiden aanbod van faciliteiten. Er is een tax-free shop, maar geen restaurants of cafes. Liepaja International Airport heeft ook een eerste hulp station.