Autoverhuur Letland

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Letland

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Letland zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Letland mini-gids

Letland
Autohuur Letland

Republiek Letland (2,2 miljoen inwoners in 2009) gelegen in het noordoosten van Europa, grenzend aan de Baltische Zee in het westen, Estland in het noorden,Rusland in het oosten, Wit-Rusland in het zuidoosten en Litouwen in het zuiden.Letland was vroeger een onderdeel van de Sovjet-Unie, maar werd onafhankelijk in 1991.

Het landschap in Letland bestaat uit bossen, vruchtbare lavlandssletter, moerassen en talrijke kleine rivieren en meren. Het hoogste punt in het land is Gaizinkalns, dat is 312 m.

Letland heeft een maritieme en gematigd klimaat, met koele zomers en gematigd koude, natte winters.

De hoofdstad van Riga heeft 750.000 inwoners (2008), en land gelegen ten noordwesten van de – de Golf van Riga.De stad heeft een belangrijke haven met veerverbindingen naar zowel Duitsland en Zweden. Van toeristische attracties in Riga naar “Old Town” is vermeld, met veel middeleeuwse gebouwen. Ook het Kasteel van Riga en de kathedraal van 1211 zijn populaire attracties.

Andere belangrijke steden in Letland Daugavpils en Liepaja.

Het land is de belangrijkste luchthaven Riga International Airport, ligt 13 km ten zuidwesten van de hoofdstad.

Autohurengids.nl halen prijzen van verschillende aanbieders van autoverhuur in Letland. Boek een huurauto in Letland vandaag nog en ontdek de beste manier om het land te verkennen.