Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Riga Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Riga Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Riga Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Riga Luchthaven
Autohuur Riga Luchthaven

Riga International Airport (RIX) is 10 km ten westen van Riga. Het is de grootste luchthaven in de Baltische staten. Er is een goede busverbinding tussen Riga en de luchthaven. De biluteleiefirmaene aanwezig op de luchthaven is Sixt, Hertz, Europcar, Avis, AddCar, Auto5 en transporante.

4.066.793 passagiers bezocht de luchthaven in 2009. Van Riga kan rechtstreeks reizen naar meer dan 60 bestemmingen in 30 verschillende landen. Het heeft drie terminals en is via verschillende renovatieprojecten in het verleden, de laatste terminal geopend in 2006. Liga de luchthaven is een hub voor airBaltic, dat is het bedrijf dat naar de meeste bestemmingen vliegt.

Riga International Airport heeft een goed winkelcentrum heeft betrekking op verschillende belastingvrije winkels, mode, accessoires en een winkel met souvenirs en specialiteiten uit Letland. Er zijn ook diverse cafes, bars en restaurants op de luchthaven. Andere faciliteiten omvatten draadloos internet, een kapel, een bank, een conferentiecentrum en het postkantoor. Een van de meest nabijgelegen hotels zijn Best Western Hotel Mara, gelegen op ongeveer 1,5 km van de luchthaven.