Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ventspils

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ventspils zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ventspils mini-gids

Autoverhuur Ventspils
Autohuur Ventspils

Ventspils is gelegen 160 km norvest van Riga Rivier Ventas stopcontact in de Baltische Zee.Ventspils is gelegen aan de westkust van Letland aan de Oostzee.43.000 mensen wonen in Ventspils. De stad is een van de drukste havens van Europa, en de uitvoer ook olie en chemicaliën. Vanaf hier de veerboot naar Stockholm.

Ventspils is opgegroeid rond een kasteel uit de jaren na 1200. De stad werd een stad in 1369, en was een Hansaby. Aan het eind van de jaren 1800 was de stad van groot belang als een poort voor de uitvoer Russisch graan.   Lijflandse kasteel is een van de oudste kastelen middeleeuwen die overleefd hebben. In 1939, het Rode Leger gestationeerd op een basis in de stad. Ventspils is een badplaats en een vissersdorpje met schitterende båtkolleksjon en anker collectie.

Ventspils International Airport ligt op vijf kilometer van het stadscentrum.