Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kaunas

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kaunas zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kaunas mini-gids

Autoverhuur Kaunas
Autohuur Kaunas

Kaunas ligt ten zuidwesten van Litouwen langs de loop van de rivieren Neris en Nemunas. Kauna is Litouwen een na grootste stad met 376.000 inwoners.

Kaunas werd gesticht in de 1000’s en was een handelscentrum in de middeleeuwen. De oude stad heeft vele smalle straatjes en kerken. Hier ligt het stadhuis in renaissancestijl van 1542, ook wel de witte zwaan, en de ruïnes van een kasteel, dat werd door de Duitse Orde in 1317 verwoest De stad is het oudste gebouw van het kasteel Kauna. Kauna heeft ook een klooster en Bernardine archeologisch museum. In   de stad de belangrijkste straat is de twee mijl Frihetsavenyen.Bezoekers kunnen ook op Panemunes Park strand te gaan op de rivier, paardrijden, tennissen of golfen. Aan het einde van april gehouden Kaunas Jazz Festival, die internationaal bekend is. In oktober heeft het dansfestival, bike show in juni en de zomer gehouden operettes in het kasteel, in eind juni tot juli.

Kaunas International Airport is Frame ligt 14 kilometer ten noorden van de stad van Lava.