Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kaunas Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kaunas Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kaunas Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Kaunas Luchthaven
Autohuur Kaunas Luchthaven

Kaunas International Airport (CAN) ligt op 15 km afstand van Kaunas. Het is de tweede grootste luchthaven in Litouwen. Er zijn regelmatig bussen vanaf de luchthaven, ook op Vilnius, dat is de grootste luchthaven van het land.Het wordt bediend door 10 verschillende auto-vormig: Hertz, Europcar, Budget, Avis, Fortuna Rent a Car, Auto Bang, Ollex, Autocom, Aviaeuropa en Aruna.

Kaunas Airport is een relatief nieuwe luchthaven die is geopend in 1988. 456.698 passagiers gebruik van de luchthaven in 2009. Het dient vooral geleid internationale bestemmingen en vracht. Het is de bedoeling dat Ryanair zal Kaunas Airport te gebruiken als de belangrijkste uitvalsbasis voor hun vlucht in Oost-Europa in 2010.

De luchthaven heeft een cafe en een tax-free shop. Andere faciliteiten omvatten draadloos internet, geldautomaten en toeristische informatie.