Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Vilnius Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Vilnius Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Vilnius Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Vilnius Luchthaven
Autohuur Vilnius Luchthaven

Vilnius International Airport (VNO) is gelegen op 7 km ten zuiden van Vilnius. Het is de grootste luchthaven in Litouwen. Er zijn zowel bus-en treinverbindingen tussen Vilnius en de luchthaven. Het wordt bediend door 10 verschillende auto-vormig: Sixt, Hertz, Europcar, Budget, Avis, AddCar, Auto Bang, Euro Renta, Ollex en Unirent.

In 2008 2.048.439 passagiers een bezoek aan de luchthaven, die kreeg een gloednieuwe terminal in 2007. Vilnius International Airport is de belangrijkste basis voor de AirBaltic vliegen naar een aantal van de grootste steden in Europa. 17 verschillende luchtvaartmaatschappijen die de luchthaven evenals enkele chartermaatschappijen.

Vilnius Airport is vrij van rechten, een winkel waar lokale souvenirs verkoopt, en een goede selectie van eetgelegenheden met 8 verschillende bars, cafes en restaurants. Het heeft gratis draadloos internet, ATM, VIP-en business lounge. Skrydis Hotel is gelegen op de luchthaven.