Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Vilnius

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Vilnius zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Vilnius mini-gids

Vilnius
Autohuur Vilnius

Vilnius is de hoofdstad van Litouwen en het land de grootste stad met 542.000 inwoners.Vilnius is gelegen aan beide zijden van de rivier de Neris, ten oosten van Litouwen tot de grens met Wit-Rusland.

In 1994 werd de oude stad van Vilnius met de UNESCO. Er zijn diverse kerken en gebouwen van 1300 tot 1900. Veel van de oude stad was een Joods getto tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De stad heeft veel mooie gebouwen in diverse bouwstijlen. De rooms-katholieke kathedraal van St. Stanislav, die was begonnen in 1777 in neoklassieke stijl, de St. Anna en St. Bernadin kerken van laat-gotische stijl. Kated ralen hebben catacomben.In het midden van de stad liggen de ruïnes van Gediminas kasteel uit de 1300s. Er zijn goede uitzicht over de stad. Bezoekers kunnen ook een kabelbaan om een beter beeld te krijgen.Vilnius heeft een basiliek van 1251 met een crypte. Port Tower Ostra Brama overblijfselen van de oude vestingwerken.

Luchthaven van Vilnius is Uostas ligt zes mijl ten zuiden van het centrum van Oro.