Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Skopje Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Skopje Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Skopje Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Skopje Luchthaven
Autohuur Skopje Luchthaven

Luchthaven Skopje (SKP), ook bekend als Skopje “Alexander de Grote” Airport, gelegen 17 km ten zuiden van Skopje. Er is geen openbaar vervoer rijdt tussen Skopje en de luchthaven. De autoverhuur bedrijven die hun diensten aan te bieden op de luchthaven is Europcar, Sixt, Hertz, Avis, National / Alamo de Inter manieren en Sharr Express.

In 2008, 652.815 passagiers een bezoek aan de luchthaven. Vanaf Skopje Airport, een reis naar 16 verschillende bestemmingen in Europa. Eerder heeft de luchthaven de belangrijkste basis voor de MAT Macedonian Airlines is nu nedlangt. Het is de bedoeling dat de luchthaven zal worden gemoderniseerd en ontwikkeld.

Skopje Airport heeft een restaurant en een bar en een duty free shop. Andere faciliteiten omvatten VIP-lounge, een business lounge en een postkantoor. Het is de bedoeling dat er een luxe hotel op de luchthaven te worden.